COVID-19

Bij Chef’s! Food & Drinks dragen wij niet alleen zorg voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers en gasten. Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij het beleid van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent. Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken, zoals u dat van ons gewend bent.

Via onze Chef’s website informeren wij u graag over de actuele situatie.

Hoe gaan jullie te werk met het in acht nemen van 1,5 meter afstand?
Al onze gasten worden bij ontvangst in het restaurant goed ingelicht over de algemene- en hygiëne maatregelen die gehanteerd worden. Alle Chef’s! locaties zijn zo ingericht dat er tussen de tafels en looproutes 1,5 meter afstand gehanteerd kan worden.
Er zijn looproutes vastgesteld voor zowel het personeel als voor de gasten, zodat niemand het risico loopt tegen elkaar aan te lopen of binnen die 1,5 meter zone te komen.

Hoeveel personen mogen er aan één tafel plaatsnemen?
In de restaurants geldt de policy dat meerdere personen aan één tafel mogen plaatsnemen indien zij een gezamenlijke huishouding vormen. Daarnaast is het gedoogd om met maximaal 4 personen, ieder afkomstig uit een ander huishouden, aan dezelfde tafel plaats te nemen. In overeenstemming met de lokale/regionale maatregelen kan een ander maximum aantal personen zijn toegestaan.

Is het gebruik van beschermingsmiddelen verplicht voor gasten en personeel in jullie restaurant?
Nee, deze zijn niet verplicht. Echter volgen alle Chef’s! restaurants de richtlijnen van het RIVM. Vandaar dat ook wij het dringende advies geven om in onze publieke ruimtes mondkapjes te dragen. Zodra er aan tafel plaatsgenomen wordt, mag het mondkapje afgezet worden. Ons personeel zal daarom ook te allen tijde een beschermingsmiddel dragen voor het gezicht zoals een mondkapje of face shield.

Welke verdere hygiëne maatregelen treffen jullie?
De restaurants vragen u om vooraf door te geven mocht u COVID-19 verschijnselen hebben. Dit is om ervoor te kunnen zorgen dat de gezondheid van gasten en medewerkers zo goed mogelijk beschermd kan worden. Meer informatie hierover vind je op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

De restaurants zullen een check uitvoeren voor iedere gast middels een aantal vragen. De restaurants mogen het besluit nemen een gast van toegang te ontzien a.d.h.v. de uitkomsten van deze vragenlijst. Meer informatie over de door horeca in acht te nemende protocollen, vind je op https://khn.nl.

Daarnaast verzoeken onze restaurants de gasten om de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid in acht te nemen en ten aller tijde hun handen voor een bezoek aan het restaurant grondig te wassen. Gasten kunnen er ook voor kiezen om gebruik te maken van de desinfectiemiddelen die te vinden zijn bij de diverse desinfectiepunten in de restaurants.

Het personeel wordt dagelijks uitgebreid geïnformeerd over de (eventuele updates over) maatregelen. Ook in de restaurants is er duidelijk zichtbare communicatie over de genomen maatregelen.

Wat zijn de openingstijden van jullie restaurants?
Al onze Chef’s! locaties werken enkel op reserveringsbasis. U kunt uw tafel reserveren via de website of door telefonisch contact op te nemen met de desbetreffende vestiging. 
Elke vestiging werkt met twee tijdsloten: 17:00 – 19:30 uur en 19:30 – 22:00uur. Neem contact op met de desbetreffende locatie voor meer informatie over deze tijden.

Zijn er mogelijkheden tot het huren van een vergaderzaal?
Bij alle Chef’s! locaties zijn er ook vergaderzalen beschikbaar waarbij ook alle hygiëne- en afstandsmaatregelen gewaarborgd worden. Voor meer informatie kun er het beste contact opgenomen worden met de desbetreffende locatie.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er bij Chef’s! Food & Drinks?
Bij alle Chef’s! locaties is het mogelijk om middels diverse betaalwijzen te betalen. Onze voorkeur gaat wel uit naar elektronische betalen (via pin) om zo min mogelijk touch points te creëren.  De pin terminal wordt na ieder gebruik grondig desinfecteert.