COVID-19

Bij Chef’s! Food & Drinks dragen wij niet alleen zorg voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers en gasten. Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij het beleid van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent. Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken, zoals u dat van ons gewend bent.

Hoe gaan jullie te werk met het in acht nemen van 1,5 meter afstand?
Al onze gasten worden bij ontvangst in het restaurant goed ingelicht over de algemene- en hygiëne maatregelen die gehanteerd worden.

Bij alle Chef’s! locaties zijn de restaurants zo ingericht dat er tussen de tafels en looproutes 1,5 meter afstand gehanteerd kan worden.
Er zijn looproutes vastgesteld voor zowel het personeel als voor de gasten, zodat niemand het risico loopt tegen elkaar aan te lopen of binnen die 1,5 meter zone te komen.

De Chef’s! zijn in staat om de gerechten en drankjes aan tafel te serveren, terwijl de de 1,5m afstand zal worden nageleefd. Door middel van een trolley zullen de gerechten en dranken aan tafel gebracht worden met de vraag of u deze er zelf af kunt halen. Zo zorgen wij er samen voor dat de 1,5m afstand kan worden behouden.

Hoeveel personen mogen er aan één tafel plaatsnemen?
In de restaurants geldt de policy dat meerdere personen aan één tafel mogen plaatsnemen indien zij een gezamenlijke huishouding vormen. Daarnaast is het gedoogd om met maximaal 2 personen, ieder afkomstig uit een ander huishouden, aan dezelfde tafel plaats te nemen. In overeenstemming met de lokale/regionale maatregelen kan een ander maximum aantal personen zijn toegestaan.

Is het gebruik van beschermingsmiddelen verplicht voor gasten en personeel in jullie restaurant?
Nee, deze zijn niet verplicht. De restaurants volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM. Indien een gast zich uiteraard fijn voelt bij het dragen van een niet-medisch mondkapje of handschoenen is dit toegestaan. Het personeel draagt ten alle tijden handschoenen en wisselt deze regelmatig. Daarbij worden de bijbehorende hygiënische richtlijnen in acht genomen.

Welke verdere hygiëne maatregelen treffen jullie?
De restaurants vragen u om vooraf door te geven mocht u COVID-19 verschijnselen hebben. Dit is om ervoor te kunnen zorgen dat de gezondheid van gasten en medewerkers zo goed mogelijk beschermd kan worden. Meer informatie hierover vind je op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

De restaurants zullen een check uitvoeren voor iedere gast middels een aantal vragen. De restaurants mogen het besluit nemen een gast van toegang te ontzien a.d.h.v. de uitkomsten van deze vragenlijst. Meer informatie over de door horeca in acht te nemende protocollen, vind je op https://khn.nl.


Daarnaast verzoeken onze restaurants de gasten om de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid in acht te nemen en ten aller tijde hun handen voor een bezoek aan het restaurant grondig te wassen. Gasten kunnen er ook voor kiezen om gebruik te maken van de desinfectiemiddelen die te vinden zijn bij de diverse desinfectiepunten in de restaurants.

Het personeel wordt dagelijks uitgebreid geïnformeerd over de (eventuele updates over) maatregelen. Ook in de restaurants is er duidelijk zichtbare communicatie over de genomen maatregelen.

Wat zijn de openingstijden van jullie restaurants?
Om een tafel te reserveren in een van de Chef’s! restaurants kan er gekozen worden voor een van de twee timeslots: 17:00u – 19:30uur en 19:30 – 22:00uur. Tafels worden enkel beschikbaar gesteld voor gasten die vooraf gereserveerd hebben. Dit geldt ook voor tafels op onze terrassen. Reserveer via de website of bel naar de desbetreffende locatie.

Hebben jullie ook afhaal- en bezorgservice?
Alle Chef’s! locaties bieden een Chef’s! Take Away box aan. Deze zijn echter alleen af te halen bij de desbetreffende locaties. De Chef’s! Take Away boxen worden in het restaurant klaargemaakt, maar de finishing touch is aan jou. Ook wordt het recept meegeleverd, zodat je thuis zelf een echte chef kunt zijn!

Zijn er mogelijkheden tot het huren van een vergaderzaal?
Bij alle Chef’s! locaties zijn er ook vergaderzalen beschikbaar waarbij ook alle hygiëne- en afstandsmaatregelen gewaarborgd worden. Voor meer informatie kun er het beste contact opgenomen worden met de desbetreffende locatie.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er bij Chef’s! Food & Drinks?
Bij alle Chef’s! locaties is het alleen mogelijk om elektronisch te betalen (via pin). De pin terminal wordt na ieder gebruik grondig desinfecteert.