Chef's! IJmuiden

Ontwerp zonder titel 47

Take Away

Chef's Food & Drinks IJmuiden is weer open! Voor zowel hotelgasten als mensen die alleen een hapje willen komen eten. Verder kun je ook gebruik maken van een verrassende Take Away Box. De bereiding van de gerechten vindt plaats in het restaurant, maar hebben thuis nog een finishing touch nodig. Daarnaast wordt de receptuur van de gerechten bijgevoegd, zodat het thuis nogmaals kan worden gemaakt, want Open Kitchen, No Secrets!

Bestel nu

Een kijkje in de keuken

Bij Chef's! krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. In onze open keuken bereiden onze Chef's de lekkerste gerechten. Al onze gerechten zijn smaakvol. Over smaak valt natuurlijk te twisten. Daarom zijn alle gerechten van Chef's! vers, verrassend en puur. 

Ontwerp zonder titel 29
Ontwerp zonder titel 26

COVID-19

Bij Chef’s! Food & Drinks dragen wij niet alleen zorg voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers en gasten. Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij het beleid van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent. Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken, zoals u dat van ons gewend bent.

 

Meer informatie