Chef's! IJmuiden

200908 Chefs IJmuiden 2706

Een kijkje in de keuken

Bij Chef’s! Food & Drinks krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. Voor de unieke beleving geven échte chefs de gerechten een finishing touch aan tafel. Waarom? We vinden het belangrijk dat je kan zien dat we enkel hoogwaardige, verse ingrediënten gebruiken en deze ook kan proeven!

Chef's! Table

Bij Chef’s! staan we voor: Open kitchen, No secrets. We geloven niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Als je de gehele bereiding van de gerechten van dichtbij wilt meemaken, kan je plaatsnemen aan de Chef’s! Table. Hier worden de recepten gedeeld en vindt Live Cooking plaats.

 

A08I3483
200908 Chefs IJmuiden 0054 v2

COVID-19

Bij Chef’s! Food & Drinks dragen wij niet alleen zorg voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers en gasten. Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij het beleid van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent. Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken, zoals u dat van ons gewend bent.

 

Meer informatie