Open Kitchen, No Secrets

Over Ons

Bij Chef’s! Food & Drinks is iedereen een chef. Van de bediende die je naar jouw tafel begeleidt en de bestelling opneemt, tot aan de barman die jouw drankje mixt en gerecht uitserveert. We hebben allemaal een grote passie voor eten en drinken, en dragen de koksuniform dan ook vol met trots. Een creatieve, culinaire beleving van begin tot eind: daar zorgen wij voor. En we laten jou als gast alles meebeleven!

De gerechten serveren we het liefst in onze favoriete pannen. De laatste bereidingen doen we namelijk graag aan tafel. Zo brengen we de actie naar jou toe! Je kan ook in onze keuken koekeloeren, want onze open keuken kent geen geheimen. Verse ingrediënten hebben ons geïnspireerd tot heerlijke gerechten op de kaart. We zijn er bovendien trots op dat veel van deze ingrediënten uit de omgeving komen. Zo geniet jij van de beste lokale smaken. En vergeet je niet ons ambachtelijk gebrouwen bier of de theemix van het huis te proberen?

Winter of zomer

Bezoek ons prachtige dakterras voor een team barbecue in IJmuiden of kies voor de patio in Papendrecht. Ontspan in de zon of laat ons alles klaarzetten voor een pittoresk, winters samenzijn.

FAQ

Ja, je kunt jouw vergadering of evenement organiseren bij Chef’s! Elke Chef’s locatie biedt andere mogelijkheden. Vul het contactformulier in, selecteer jouw favoriete locatie en ontdek de mogelijkheden.
Ja, wij bieden grenzeloze mogelijkheden! Elke Chef’s! locatie heeft verrassende opties. Vul het contactformulier in en kies de locatie van jouw voorkeur voor meer informatie.
Ja, dat is mogelijk. Elke Chef’s! locatie heeft zijn eigen mogelijkheden. Vul het contactformulier in en kies de locatie van jouw voorkeur voor meer informatie.

Chef’s Food & Drinks bevindt zich in Leonardo Hotels en is geschikt voor grote evenementen en bedrijfsvergaderingen.

Bezoek onze vernieuwde Meeting & Events website en ontdek onze 15 locaties in de Benelux. Of je nu een grote autolancering, inspirerende conferentie of een romantische bruiloft plant, wij hebben de perfecte locatie voor jou!