Get the Gang Together

Groepen en Vergaderingen

Een passie voor eten en een passie voor mensen, daar draait het om bij Chef’s! Wat de wensen van jouw groep ook zijn, wij regelen het graag en zorgen voor een unieke finishing touch. Ben je op zoek naar een vergadering, teambuilding activiteit of training? Houd je je ogen open voor een leuke flexwerkplek? Heb je iets te vieren? Wij zijn er klaar voor! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Teambuilding

Bij Chef’s! is het leven leuk en speels, dus we weten precies hoe we een spannende teambuildingsessie moeten organiseren.

 

Leer strandzeilen in IJmuiden, kraak je brein tijdens een brainstormsessie in Groningen of sluit de dag af met een BBQ op de patio in Papendrecht.

 

Benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen? Vul het offerteformulier in en we bespreken samen jouw mogelijkheden.”

Vergaderingen

Gebruik onze ruimtes voor een effectieve vergadering en laat de boardroom of conferentiezaal door ons vullen met powerfoods voor het brein. Alle benodigde apparatuur in een comfortabele omgeving, gecombineerd met inspirerende hapjes van onze gepassioneerde chefs.

Borrel

Kies jouw favoriete Chef’s! locatie en wij organiseren de borrel voor jou, met de lekkerste hapjes en verfrissende drankjes. Zo sluit jij jouw werkdag in stijl af.

Offerte Aanvragen

Wil je een evenement organiseren bij Chef’s! Food & Drinks? Vul dan snel dit formulier in en wij sturen binnen 48 uur een offerte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.