Chef's! Papendrecht

Ontwerp zonder titel 47

Take Away

Chef's! Papendrecht is weer open! Voor zowel hotelgasten als mensen die alleen maar willen genieten van een heerlijk diner. Verder bieden wij ook de mogelijkheid om een Chef's! Take Away Box te bestellen. De gerechten naar keuze worden in het restaurant bereid, maar de finishing touch is thuis nodig.  Daarnaast is de receptuur van de gerechten natuurlijk in de box bijgevoegd, zodat deze thuis nogmaals kan worden gemaakt. Want, Open Kitchen, No Secrets!

Bestel nu

Een kijkje in de keuken

Bij Chef's! krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. In onze open keuken bereiden onze Chef's de lekkerste gerechten. Al onze gerechten zijn smaakvol. Over smaak valt natuurlijk te twisten. Daarom zijn alle gerechten van Chef's! vers, verrassend en puur. 

 

Ontwerp zonder titel 41
Ontwerp zonder titel 42

COVID-19

Bij Chef’s! Food & Drinks dragen wij niet alleen zorg voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers en gasten. Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij het beleid van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent. Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken, zoals u dat van ons gewend bent.

Meer informatie
MSF Hotel Apollo Papendrecht 17
1 v2
4
333
A08I1044
444